top of page

ЗА KALINITY

KALINITY е специализиран салон в областа на фотоепилация, фотоподмладяването, премахването на капиляри и неравномерната пигментация.

За нас качественото обслужване на клиента  е основна задача. Точно заради това разчитаме на акредитиран лекар и техника от най-висок клас, за да направим нашите процедури безопасни, качествени и приятни.

Защитената в Швейцария марка KALINITY има за цел да предостави швейцарско качество в сърцето на София на достъпна цена. Открит през 2018 г., салонът ни на ул П. Парчевич 22А е уютното място, на което д-р Олга Акриш ще се погрижи за това да сте по-здрави, красиви и уверени.

KALINITY ти предлага уникалната възможност да запазиш своя час само с няколко клика чрез формата ни за онлайн записване. Запознай се с предлаганите от нас процедури, а след това избери най-подходящото за теб време.

Можеш и да потърсиш д-р Акриш за безплатна консултация чрез контактната форма.

DrOlga_pic.jpg

Д-р Олга Акриш е родена в Молдова, но получава образование и тръгва професионалния си път у нас. След като завършва основно образование във Враца, тя завършва медицина в Медицински университет - София. Започва работа в "Майчин дом", където специализира акушерство и гинекология. От 2018 г. Оля е основната фигура в екипа на KALINITY, като разчитаме на нейната експертиза и опит за грижите за красотата и здравето на нашите клиенти.

ДОКАЗАНО КАЧЕСТВО

medal2-01.png
medal2-01.png
bottom of page